Sifoo Gathering 2007

gath_banner1501.jpg       ms_logo.jpg

xeifusifoo.jpg 

reka.jpg

Tarikh : 8hb. Disember 2007
Tempat : Auditorium Microsoft, Tingkat 29, Menara 2, KLCC, Kuala Lumpur
Bayaran: Tiada yuran pintu masuk
Pakaian : KEMAS (selipar dan seluar pendek TIDAK DIBENARKAN naik oleh pengurusan KLCC)

AGENDA :

10:30 – 11:15
: Event Registration

11:15 – 12:00
: Welcome Address + Introduction to REKA By Azmi (emcee)
: Keynote By Imran Abdul Jabaar, founder of Sifoo.com

12:00 – 01:00
: Importance of User Experience & Designers in the Industry By Rohan Thomas, Web / UX Technology Advisor, Microsoft Malaysia

01:00 – 02.15
: Networking Luncheon + Pray Time

02:15 – 03:00
: Our Evolving Social World & Interactive Session By Azmi, Imran & Rohan Thomas

03:00 – 03:15
: T-Shirt Giveaway By SIFOO CREW

03:15 – 04:15
: Contest By Rohan Thomas & SIFOO CREW

04:15

: End of Session

 ………………………………………………………………

//ending dari program tersebut memang best sebab dapat juper krew sifoo ngan sifoo sendiri… lama giler tak dapat juper beb…. dan xeifu juga dapat baju free and beg free sebab masuk contest… hahahaha…….thanks sifoo.com and microsoft….

//waktu gathering tu nak mula, xeifu jumpela nga member lama sifoo yang dah lama kenal dan yang kenal kat forum jerk… tpi oklah juga….

One thought on “Sifoo Gathering 2007

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s